Unelle merkitys?

Hei lukijat!

Uskoisin, että meistä jokainen on joskus herännyt keskellä yötä tai aamun sarastaessa todentuntuisen unen jälkimaisemiin. Hetken ajan vuoteemme onkin jossain muualla, yllämme mitä kummallisempia asuja sekä seuranamme tuntemattomia ja tunnettuja ihmisiä. Mieli ravistaa lopulta itsensä takaisin nykypäivään, mutta jää ehkä pohtimaan, mistä se toinen todellisuus tuli ja mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla jaettavana uni, jolle kaipaat merkitystä? Ehkä toistuva surullinen uni tai kerran koettu mystinen matka? Nyt sinulla on mahdollisuus saada unelle selvennystä.

Etsimme muutamaa unta 1.6. julkaistavaan Didit-lehden toiseen numeroon. Mielen suvannon tulkitsijamme ottaa unia vastaan osoitteessa mielensuvanto@didit.fi ja ne voi lähettää myös anonyymisti. Saat tulkinnan kuukauden sisällä sähköpostiisi ja julkaisemme unen sekä tulkinnan vain sinun luvallasi.

Mielen suvanto kertoo:

”Olen itseoppinut unientulkitsija. Tämä harrastus on auttanut minua ymmärtämään ongelmiani, mieltä askarruttavia asioita sekä kehittänyt itsetuntemustani. Unet ovat tärkeitä alitajunnan viestejä. Näemme monenlaisia unia, muun muassa toiveunia, painajaisunia ja enneunia. Olen huomannut, että traumatisoituneet voivat nähdä myös takaumia, jotka eroavat tavallisista unista. Pyrin vastaamaan lukijoiden viesteihin kuukauden sisällä saapumisesta. Julkaisen mielelläni joitakin unien tulkintoja, tästä pyydän aina erikseen luvan.”

IMG_3510
Turvallisesti kohti selvennystä